Gulspurven Familiebarnehage

Gulspurven familiebarnehage ligger i Hartmannsvei på Bjørnsletta. Den er godkjent for 8-10 barn, og har ansatt to barnehageassistenter på heltid og pedagogisk veileder en dag i uken.

Barnehagen ligger i et rolig lite trafikert villaområde med kort vei til turområder(Lysakerelven) og T bane(Bjørnsletta st). Barnehagen ligger i et koselig gult trehus med stor eplehage innerst i en sidevei helt skjermet for trafikk.

Utetiden tilbringer vi i vår flotte hage, som gjør det mulig å glede seg over alle årstider. Vi benytter oss også av nærmiljøet til små utflukter.

De fleste barna som kommer til oss har sin første erfaring med barnehage. Vi vektlegger en trygg tilvenning og er opptatt av tilstedeværelse i her- og – nå situasjoner, veilede og se hvert enkelt barns behov. Vi ønsker å lytte, vise følelser og innlevelse, slik at barna lærer omsorg og empati. Barna gis mulighet til å utvikle tillitt og styrke egen selvfølelse.

Mat

Hos oss får barna varmmat fire dager i uken. Vi er legger vekt på enkle og gode måltider, med grønnsaker og økologiske råvarer. Barna får frukt hver dag. Vi vektlegger en god atmosfære rundt måltidet og ser verdien av det å spise sammen.

Barn i Balanse

Vi er en del av Tårnsvalens profil “Barn i balanse”. Dette kommer til uttrykk gjennom tilstedeværende voksne, som er bevisste på eget nærvær. I tillegg jobber vi med å etablere hvilestund og små massasjestunder for barna.

Åpningstid

08.00-16.30
Stengt påske, jul og hele juli, 6 planleggingsdager i året

Kontakter

Hartmannsvei 36 0284 Oslo
Tlf: 915 71 172

Pedagogisk veileder/Barnehagens leder

Silje Vannebo
Telefon: 97900751
E-post: gulspurven@tornsvalen.no

Nøkkelinformasjon

Familiebarnehage 1-3 år

Antall barn: 8

Antall ansatte: 2 assistenter, 1 pedagog i 27% stilling

Pris: 3135,-   kostpenger: 400,-