Måltrosten Barnehage

Måltrosten barnehage er en fire avdelings barnehage med 74 barn og 17 ansatte. Vi har 30 småbarnsplasser fra 0-3 år, fordelt på to avdelinger og 44 store plasser fra 3-6 år, også fordelt på to avdelinger.

Barnehagen er en villa som har blitt tilrettelagt til barnehage. Avdelingene har hver sin “base” i tillegg til eget gymrom med tjukkas og ribbevegg, stort kjøkken, et “stillerom”og et lite bibliotek.

Vi har et stort og fint uteområde,  som er tilrettelagt for både store og små barn med variert terreng bestående av lekeapparater, husker, sandkasse, båt etc. Området har hatt en totaloppgradering 2010-11. Vi har og full adgang til et friområde som ligger på nabotomten.

Måøtrosten barnehagen

Vi har gode turmuligheter og er også mye på tur med barna. Det er kort vei til Holmenkollen, Frognerseteren og skogområder. Det er bare en kort busstur til biblioteket på Røa, som vi bruker mye.

Vi legger vekt på at barna skal ha et variert kosthold. Hos oss får barna varmmat 3 ganger i uken. Barna får ett måltid hver dag.  I tillegg får barna frukt/ grønnsaker og melk hver dag.

Musikksamlinger i Måltrosten barnehage:
Måltrosten har egen musikkpedagog en dag i uken, som tilrettelegger musikksamlinger for alle avdelingene. Her er fokuset på sang og musikkglede, bli kjent med ulike instrumenter, samt dramatisering.

Kunstgruppa i Måltrosten barnehage:
Vi har en egen kunstpedagog i Måltrosten. Hun har kunst med de store avdelingene en dag i uken.  Ved å skape og få kjennskap til hva andre har skapt, utvides barnas horisont og kreativitet ytterilgere.

Barn i balanse:
I Måltrosten jobber vi med Tårnsvalens profil “Barn i balanse” på forskjellig vis i avdelingene. Vi merker at  å jobbe med elementer av denne profilen gjør barna roligere og at de ansatte er mer mentalt tilstede med barna.

Åpningstid

07.00 – 17.00.
Stengt 3 uker i juli, 6 planleggingsdager i året.

Avdelinger

Trostene | tlf: 978715 15

Svalene | tlf: 97871507

Meisene | tlf: 97895323

Spurvene | tlf: 97871514

Kontakt

Måltrostveien 6, 0786 Oslo
Tlf: 91246050

Styrer: Emmanuelle Kernen
E-post: styrermaltrosten@tornsvalen.no

Nøkkelinformasjon

Antall barn: 74

Ansatte: 17

Pris: 3000,-   kostpenger: 600,-